Kosaram 0 items - 0,00 lei 0

Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

A www.mypetite.ro webhely egy kizárólag kézzel készített természetes kozmetikumok, valamint más kozmetikai termékek és kiegészítők értékesítésével foglalkozó virtuális üzlet, amely az elektronikus kereskedelemről szóló törvény szerint működik 365/07.06.2002. A webáruház információs vagy vásárlási célokra történő felhasználása az alábbiakban meghatározott feltételek elfogadását vonja maga után. Az üzlet tulajdonosának (SC MY PETITE WORLD SRL) joga van ezeknek a rendelkezéseknek az előzetes értesítés nélküli módosítására. Ezen a felhasználási feltételek állandóan elérhetők lesznek a webhelyen.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy módosítsuk a weboldal általános feltételeit, melyeket az oldalon mindig közzéteszünk. A jelen Általános Szerződési Feltételek, valamint a megrendelés / kézbesítés szakaszának elolvasása a megrendelés leadásával létrehozott szerződéses kapcsolatok szerves részét képezi.

SZERZŐI JOGOK

 

A www.mypetite.ro webhelyet és az abban található anyagokat szellemi tulajdonjogok védik, összhangban a szerzői jogok védelmére vonatkozó hatályos törvényekkel (8/1996. sz. törvény). Ide tartozik: kereskedelmi megnevezések, szerzői jogok, védjegyek, beleértve a “My.petite” nevet és logót. Ezek a My Petite World SRL tulajdonába tartoznak. A szellemi tulajdonjogok által védett anyagok a következők: webhely grafikai tervezése, grafikák, fényképek, képek, cikkek, történetek és egyéb anyagok, amelyek a mypetite.ro oldalon elérhetők.

Termékek megrendelésével a mypetite.ro webhelyről a felhasználó vállalja, hogy értesítéseket kap a mypetite.ro webhelyről. A Mypetite.ro fenntartja a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa a webhely feltételeit, ezért ezeket alaposan el kell olvasni.

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Az MY PETITE WORLD SRL vállalja, hogy az ügyfelek által bevitt személyes adatokat csak az általuk megrendelt termékek hatékony értékesítése céljából használja fel, valamint hogy tájékoztassa őket a weboldal működésével és az ajánlatokkal kapcsolatosan.

A személyes adatok feldolgozásáról és ezen adatok szabad áramlásáról szóló, később módosított és kiegészített 677/2001 törvény, valamint a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről az elektronikus hírközlési ágazatban szóló 56/2004 sz. Törvény szerint. , Az SC MY PETITE WORLD SRL köteles biztonságos körülmények között és csak meghatározott célokra kezelni a személyes adatait, amelyeket Ön megad nekünk. Az adatgyűjtés célja: online megrendelések felvétele és kézbesítése.

A társaság nem ad el, nem kínál, cserél ki e webhelyen szerzett e-mail címeket, és nem adja ki az ön e-mail címét a webhely oldalait elérő más személyek számára.

A megrendelőlapban előírt információk megadása a számlázás és a kézbesítés érdekében kötelező. Ha ezt Ön megtagadja, a megrendelést nem tudjuk teljesíteni. Ezeket az információkat szigorúan arra használjuk fel, hogy a megrendeléseket teljesítsük, tájékoztassuk az ügyfelet a kiszállítás állapotáról vagy a a www.mypetite.ro weboldalon futó kedvezményekkel és promóciókkal kapcsolatos egyéb kereskedelmi kommunikáció érdekében.

A 677/2001 sz. törvény értelmében az adatokhoz való hozzáférés, az adatokba való beavatkozás, a személyes döntés alóli mentesség és az igazságszolgáltatáshoz való jog előnyeit élvezheti. Ugyanakkor jogában áll ellenállni az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozásának, és kérheti az adatok törlését. E jogok gyakorlására írásbeli, dátummal ellátott és aláírt kérést küldhet a hello@mypetite.ro címre

Ha néhány információ helytelenül let megadva, kérjük, minél hamarabb tájékoztasson bennünket.

Az Ön adatainak megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a MY PETITE WORLD SRL ezeket felhasználja a társaság üzleti tevékenységének elvégzéséhez, az alapszabályból leírtak szerint, valamint feliratkozik hírlevél küldő szolgáltatásunkra, melyben tájékoztatjuk Önt tevékenységeinkről, promócióinkról és híreinkről. Bármely felhasználó, aki hírlevelet kap a mypetite.ro webhelyről, dönthet úgy, hogy leiratkozik-e közvetlenül a hírlevélben található linkről, vagy e-mailt küld a hello@mypetite.ro címre, a “leiratkozás a hírlevélről” témával.

BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ ONLINE FIZETÉSEK

A kártyával történő online fizetés esetén a szolgáltatások, termékek kifizetése az euplatesc.ro által kínált online platformon keresztül történik.

Annak elkerülése érdekében, hogy adatai harmadik személyek birtokába kerüljenek, a My Petite World SRL és az euplatesc.ro garantálja az információs rendszerek teljeskörű biztonságát.

A bankkártya adatait (kártya száma, lejárati ideje) a mypetite.ro szerver vagy az euplatesc.ro szerverek semmilyen módon nem továbbítják vagy tárolják.

A Visa vagy Mastercard kártyával történő kifizetés biztonságát a 3D secure rendszer garantálja, ez esetben a kártya adatait közvetlenül a visa vagy mastercard rendszereibe kell bevinni, és ha kártyáját a 3d secure rendszerben tanúsított bank adta ki, akkor a tranzakció jóváhagyása cask akkor történik meg, ha ön belépett a rendszerbe (egy titkos kód / jelszó megadása, amelyet csak ön ismer).

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A My Petite World Srl erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a weboldalon található információk és anyagok helyesek legyenek, mindazonáltal a My Petite World SRL nem vállal felelősséget a weboldalon található információk és anyagok pontosságáért, integritásáért vagy hitelességéért. Nem tudjuk garantálni, hogy a webhely működése megszakítás nélküli vagy hibamentes, vagy hogy a weboldal nem tartalmaz vírusokat, amelyek károsak lehetnek az eszközökre vagy a szoftverekre. A My Petite World SRL nem garantálja, hogy a weboldal kompatibilis lesz az Ön által használt eszközökkel és szoftverekkel, és nem garantálja, hogy mindenkor vagy bármikor elérhető lesz.

A My Petite World SRL által a www.mypetite.ro weboldalon és más közösségi média csatornákon keresztül nyújtott információk személyes használatra és szigorúan személyes érdekre vonatkoznak. A webhelyet nem arra tervezték, hogy bármilyen állapot esetén profi orvosi tanácsadást vagy kezelést nyújtson. Ne használja weboldalunkat vagy tanácsainkat orvosi jellegű problémák kezelésére.

 

Nem vállalunk felelősséget olyan helyzetekért, amely a szoftverhibák vagy a kiszolgálón előforduló műszaki hibák miatt felmerülhet. A webhelyen közzétett fotók példaként jelennek meg, a kiszállított termékek bizonyos esetekben eltérhetnek a képektől. Amennyiben előfordul, hogy a termék árát vagy annak néhány jellemzőjét tévesen vezettük be adatbázisunkba vagy hibásan jelenítettük meg az webáruházban és a szállítás még nem történt meg, akkor jogot formálunk a termék szállításának visszavonására, és a lehető leghamarabb értesítjük az ügyfelet a hibáról. Kötelezettségek korlátozása: minden esetben az ügyfél beleegyezik abba, hogy a helytelen kézbesítés vagy kézbesítés által okozott károkért a mypetite.ro felelőssége az adott ügyféltől a megrendelésre befizetett összeg értékére korlátozódik.

TERMÉKEK ÁRAI

A webhelyen található termékek ára RON-ban van kifejezve, nem tartalmazza az Áfát, nem adóköteles. Az árak nem tartalmazzák a szállítási díjat, amely a megrendelés befejezésekor adódik hozzá.

MEGRENDELÉSEK

A mypetite.ro weboldalon megjelenő termékek megrendelése a bevásárlókosáron keresztül történik, a kiválasztott termékeket, valamint mennyiségüket az ügyfél határozza meg. A megrendelés elküldésével a vásárló elkötelezi magát a termékek megvásárlására, és egyben elfogadja a jelen szerződési feltételeket.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

A mypetite.ro weboldalon vásárolt és az adott időben raktáron lévő termékek kiszállítási ideje általában 1 nap és 14 nap között van, amely a megrendelés elküldése után számítandó. Kivételes körülmények között a cég vállalja a szállítási határidő meghosszabbításának jogát, az ügyfél azonnali értesítését.

A mypetite.ro lehetőséget kínál a vevőnek a tranzakció befejezése előtt a termékek végső értéke és  a szállítási díjak megtekintésére. A megjelenített árakat Ron-ban vannak kifejezve, nem adókötelesek. Az ügyfél módosíthatja a mennyiséget, a szállítási címet, és lehetősége van visszatérni a korábbi lehetőségekhez, a vásárlás befejezése előtt. Az ügyféltől kapott megrendelés szerződésnek minősül, és a távollevők között kötött szerződésekre vonatkozó törvényi rendelkezések vonatkoznak rá.

PANASZOK ÉS ELÁLLÁSI JOG

Az ügyfeleknek joguk van elállni a vásárlástól és visszaküldeni a termékeket anélkül, hogy indokolniuk kellene a döntést, a 34/2014 Román Sűrgősségi Kormányrendelet  13. és 14. cikkelye értelmében, az átvétel napjától számított 14 napon belül. A hatályos jogszabályok szerint a vásárlástól való elállási jog csak természetes személyekre vonatkozik.

 

Csak a www.mypetite.ro webhelyről vásárolt és a webhelyen közölt információknak nem megfelelő termékeket lehet visszaküldeni, illetve a hibásan küldött termékeket. A visszaküldött termékeknek ugyanabban az állapotban kell lenniük mint a kiszállításkor, eredeti csomagolásban, minden tartozékkal, érintetlen címkékkel és a kísérő dokumentumokkal, megfelelő csomagolásban a szállítás során történő védelem érdekében. Használt, kibontott vagy hiányos terméket nem fogadunk vissza.

 

 

 

A My Petite World SRL legfeljebb 14 (tizennégy) naptári napon belül visszatéríti a fogyasztónak a visszaküldött termékek értékét a visszaküldött termékek kézhezvételétől számítva. A termékek visszaküldésének közvetlen költségei a vásárlót illetik.

VISSZAÉLÉSEK

Bármely más felhasználóhoz tartozó személyes adatokhoz való hozzáférési kísérlet, a wwww.mypetite.ro weboldal tartalmának módosítása vagy a webhelyet futtató szerver teljesítményének befolyásolására tett kísérlet visszaélési kísérletnek minősül, melynek következménye a bűnügyi bejelentés.

VITARENDEZÉS

Az ügyfelek és a vállalkozás közötti esetleges vitákat békés úton rendezik. Ha a konfliktust nem sikerült békés úton megoldani, átkerül a bíróság hatáskörébe.

VIS MAIOR

A vis maior mentesíti felelősség alól azt a fél, amely a hatályos román jogszabályokban meghatározott feltételek mellett hivatkozik rá.

Minimum 4 characters