Kosaram 0 items - 0,00 lei 0

Rólunk

my.story

2014-ben indult útjára a kis kenceműhely néhány kezdő termékkel, még viszonylag tudatlanul, óvatosan tapogatózva. Az évek során a termékek folyamatosan változtak, újultak az elsajátított tudás szintjéhez és nem utolsó sorban a ti igényeitekhez igazítva.

A név nem véletlenül Petite, azaz Kicsi. Minden termék kis tételben készül, saját műhelyben, kézzel csomagolva. Itt van az én kis világom, ahol kibontakozom.

Értékeink

A My.petite - növényi eredetű, természetes alapanyagokból készült, kézzel készített kozmetikummárka.
A társadalmi és környezeti felelősség tudatában, azt mondhatjuk a my.petite egy életmódmárka, amely határozott elképzeléssel született meg: összhangban élni a természettel és erre ösztönözni másokat is.
Bőrbarát termékeket készítünk növényi eredetű alapanyagokból, szintetikus adalékok nélkül. A blog írásával arra törekszünk, hogy a fogyasztókat tájékoztassuk a szépségiparról és a lehetséges egészségesebb alternatívákról.
A cég küldetése: az emberek iránti tisztelet és a természet tisztelete. Ezt a célt úgy akarjuk elérni, hogy kiváló minőségű természetes termékeket állítunk elő, amelyek használata révén jól fogod érezni magad a bőrödben. A gondosan kiválasztott alapanyagok a lehető legkíméletesebb bánásmódot nyújtják a bőrödnek.

A műhely

A My.Petite műhelyet négy év várakozás és további két év ábrándozás után állami támogatással sikerült felszerelni és beindítani. Az alapanyagok kimérése manuálisan történik, az összeállítást, kavarást a legkorszerűbb kavarógépek végzik, ily módon biztosítva a termék stabilitását és hosszabb eltarthatóságát. Az adagolás, címkézés, csomagolás szintén manuálisan történik.

Kiemelt kozmetikumaim

Ne maradj le semmiről!

Kapcsolat

530104 Csíkszereda, Márton Áron u. 18.
Telefon: +40741 042942
Email: hello[kukac]mypetite.ro

Ne maradj le semmiről!

Itt találsz meg:

530104 Csíkszereda, Márton Áron u. 18.
Telefon: +40741 042942
Email: hello[kukac]mypetite.ro

Minimum 4 characters