Megoldáscsomag zsíros bőrre – Alap rutin

(18 vásárlói értékelés)

172,00 lei

Ez az arcápolási megoldáscsomag neked való, ha bőröd  olajos szeborreás, azaz olajosan fénylő, tág pórusok, lágy komedók jellemzik, esetleg gyulladást, hámlást, felszíni vízhiányt tapasztalsz

Alap rutin, avagy hogyan használd a csomagot: Este tisztítsd meg a bőröd a napi szennyeződésektől a micellás lemosóval, egy vattakorong segítségével. Utána ujjbegyeddel oszlasd el arcodon egyenletes néhány csepp BHA szérumot. A szérum teljes felszívódása után, ha szükségesnek érzed, kend be arcod az arckrémmel. Az arcolajat alkalmanként használd, kihelyettesítve a krémet. Az BHA hámlasztó szérum naponta használható, inkább este, azonban 1-2 hónap után tarts szünetet.

Ha bővítenéd a rutinod, próbáld ki ezt a csomagot.

A csomag tartalma: arckrém zsíros, vegyes bőrre, BHA hámlasztó szérummicellás lemosó, arcolaj.

 

Megoldáscsomag zsíros bőrre – Alap rutin termékről 18 értékelés

 1. Anonim (megerősített tulajdonos)

 2. Henrietta L. (megerősített tulajdonos)

  Szeretem a termékeket! Az illatuk csodás és a bőröm puha, ápolt lesz általuk.

 3. Anita (megerősített tulajdonos)

 4. Zita S. (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hamar megérkezett a csomag. Igazán jó illatúak a termékek. Egy hete használom őket és még vagyok elégedve. Köszönöm!

 5. Szidonia (megerősített tulajdonos)

  1 hónapja használom, de eddig csak jó véleményem van a termékcsomagról.

 6. Ibolya Salamon (megerősített tulajdonos)

 7. Kinga (megerősített tulajdonos)

 8. Márta Vizoli (megerősített tulajdonos)

 9. Zsófia B. (megerősített tulajdonos)

  Első használat után már észlelhető a változás 🙂

 10. Zsófia B. (megerősített tulajdonos)

  Csoda termék 🙂

 11. Ágota (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jónak és hasznosnak találom a termékeket. Már egy használat után feltűnt, hogy kevésbé zsíros a bőröm. Mindennapos reggeli és esti használat után pedig, abban a sorrendben ahogyan az írva van weboldalon; igazi csodának mondanám. Nem marad sem zsíros, sem száraz utána a bőröm, hanem kellemesen puha és jó illatú lesz. Ráadásul a pattanásokon, mitesszereken is segít némiképp. Igazán megvagyok elégedve! Gratulálok a gyártóknak! ?

 12. Kosa Agota (megerősített tulajdonos)

 13. Roza K. (megerősített tulajdonos)

 14. Szinthia Nagy (megerősített tulajdonos)

  Kedves Orsolya!
  Nagyon megvagyok elégedve a termékekkel. Egy hónapja bukkantam rá ezekre a csodákra, és azóta a mindennapjaim részévé váltak. Rengetek terméket kipróbáltam már olcsóbbat, drágábbat de eddig még egyiknél sem volt ilyen látványos a javulás. Már az első héten volt változás. Kimondhatatlanul boldog és hálás vagyok, hogy általad végre megtaláltam a legjobbat a bőrömnek! Köszönöm!
  Üdvözöllek,Szinthia!

 15. Ildikó Nedesian (megerősített tulajdonos)

  Mióta rátaláltam erre a termékcsaládra, amit a zsíros bőrömre használok, csak ezt használom. Nekem nagyon bevált az összes termék, amit zsíros bőrre lehet használni.

 16. Filomena Kelemen (megerősített tulajdonos)

  Két hete használom rendszeresen az alap csomagot zsíros bőrre és nagyon szeretem. Az arcom érezhetően puhább,hidratáltabb lett, a krém illata pedig csodás ? mindenkinek csak ajánlani tudom a termékeket. Biztosan visszatérő vásárló leszek!

 17. Gyöngyvér (megerősített tulajdonos)

 18. Boglárka Szabó (megerősített tulajdonos)

  Egy hete használom a csomagot, úgy vettem észre, hogy nem olyan zsíros a bőröm mint azelőtt, illetve a hámlasztó hatására nem is hámlik már pl tusolás után. Az arckrémet hónapokkal ezelőtt már megvásároltam, teljesen meg vagyok elégedve vele, lényegesen kevesebb pattanásom van, és ami van, az is jóval kisebb, mint a krém használata előtt. Kíváncsian várom, hogy egy hónap után milyen más jótékony hatását fedezhetem még fel a csomagnak így egyben. Eddig elégedett vagyok a termékekkel.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Minimum 4 characters