Akció!

Megoldáscsomag zsíros bőrre – Haladó rutin

(2 vásárlói értékelés)

316,00 lei

Ez az arcápolási megoldáscsomag neked való, ha bőröd  olajos szeborreás, azaz olajosan fénylő, tág pórusok, lágy komedók jellemzik, esetleg gyulladást, hámlást, felszíni vízhiányt tapasztalsz

Hogyan használd a csomagot: Tisztítsd meg a bőröd a napi szennyeződésektől a micellás lemosóval, egy vattakorong segítségével. Utána ujjbegyeddel oszlass el arcodon egyenletesen néhány csepp szérumot. A szérum teljes felszívódása után, kend be arcod az arckrémmel, a szem környékét pedig szemránckrémmel. Ajánlatos napi szinten védeni bőrünket a káros sugárzástól, ezért a sort minden reggel egy fényvédős BB krém zárja. Az esti rutinban az arctisztítás történhet két lépésben: az arctisztító olajat masszírozd jól bele a még száraz bőrbe, majd meleg nedves törölközővel töröld át. Finoman töröld le utána a micellás lemosóval, majd oszlass el arcodon egyenletesen néhány csepp BHA szérumot. A szérum teljes felszívódása után, ha szükségesnek érzed, kend be arcod az arckrémmel, vagy oszlass el 1-2 csepp arcolajat a krém helyett. A BHA hámlasztó szérum naponta használható, inkább este, azonban 1-2 hónap után tarts szünetet. Ha valami egyszerűbbre vágysz, próbáld ki ezt a csomagot.

Megjegyzés:

 1. Amikor szünetelsz a BHA hámlasztóval, heti egyszer radírozhatod az arcbőröd.
 2. A C-vitaminos szérumot ne használd egyszerre a BHA szérummal. Tehát csakis javaslatunk szerint, egyiket reggel, másikat este.

Leírás

A csomag tartalma: faggyúszabályozó arckrém zsíros, vegyes bőrre, BHA hámlasztó szérummicellás lemosó, arctisztító olaj, C-vitamin-kollagén szérum, szemránckrém, BB krém, ajakápoló.

Reggeli rutin 6 lépésben:

 1. Micellás lemosó
 2. C-vitamin-kollagén szérum
 3. Faggyúszabályozó arckrém zsíros bőrre
 4. Szemránckrém
 5. BB krém SPF20
 6. Ajakápoló

Esti rutin:

 1. Arctisztító olaj
 2. Micellás lemosó
 3. BHA hámlasztó szérum
 4. Faggyúszabályozó arckrém

A megoldáscsomagban fellelhető főbb hatóanyagok:

 • antioxidánsok, bőrmegújítók, öregedésgátlók: C-vitamin, peptidek, kollagén, zöldtea-kivonat, hialuronsav, Q10 koenzim, acmella-kivonat
 • hámlasztók: BHA szalicilsav, AHA gyümölcssav
 • faggyúszabályozók: niacinamide, uborka-kivonat, BHA szalicilsav

Megoldáscsomag zsíros bőrre – Haladó rutin termékről 2 értékelés

 1. Katalin Takács (megerősített tulajdonos)

  Örömmel használom, nagyon jó kis termékek?

 2. Timea P. (megerősített tulajdonos)

  Minden egy helyen és tökéletes hatás.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Minimum 4 characters