Akció!

Megoldáscsomag érett bőrre – Haladó rutin

328,00 lei

Ez az arcápolási megoldáscsomag neked való, ha bőröd érett, fakó, fénytelen, rugalmatlan, ráncosodó, egyenetlen pigmentáció jellemzi. Idősebb korban egyaránt rosszabb a vér és tápanyag-ellátása is a bőrnek, zsírhiányos és egyben vízhiányossá válik, lassul a bőr megújulási folyamata. Ezt a megújulási folyamatot hivatott elősegíteni ez a megoldáscsomag.

Hogyan használd a csomagot: Tisztítsd meg a bőröd a napi szennyeződésektől a micellás lemosóval, egy vattakorong segítségével. Utána ujjbegyeddel oszlass el arcodon egyenletesen néhány csepp szérumot. A szérum teljes felszívódása után, kend be arcod az arckrémmel, a szem környékét pedig szemránckrémmel. Ajánlatos napi szinten védeni bőrünket a káros sugárzástól, ezért a sort minden reggel egy fényvédős BB krém zárja. Az esti rutinban szintén arctisztítás micellás lemosóval, majd oszlass el arcodon egyenletesen néhány csepp AHA szérumot. A szérum teljes felszívódása után, ha szükségesnek érzed, kend be arcod az arckrémmel. Az AHA hámlasztó szérum naponta használható, inkább este, azonban 1-2 hónap után tarts szünetet. Ha valami egyszerűbbre vágysz, próbáld ki ezt a csomagot.

A csomag tartalma: arckrém érett bőrre, AHA hámlasztó szérum, micellás lemosó, C-vitamin-kollagén szérum, BB krém, ajakápoló, szemránckrém, arcolaj.

Leírás

A Haladó Rutin helyes sorrendje:

Reggel

 1. Micellás lemosó
 2. C-vitamin-kollagén szérum
 3. Ránctalanító arckrém
 4. Szemránckrém
 5. BB krém SPF20
 6. Ajakápoló

Este

 1. Micellás lemosó
 2. AHA gyümölcssavas hámlasztó szérum
 3. Ránctalanító arckrém

Megjegyzés: A C-vitaminos szérumot ne használd egyszerre az AHA hámlasztóval. Tehát csak a javaslat szerint, egyiket reggel, másikat este.

 A megoldáscsomagban fellelhető főbb hatóanyagok:

 • antioxidánsok, bőrmegújítók, öregedésgátlók: C-vitamin, peptidek, kollagén, zöldtea-kivonat, hialuronsav, acmella-kivonat, csipkebogyó-kivonat
 • hámlasztók: AHA gyümölcssav, PHA polihidroxi-sav

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Minimum 4 characters