Akció!

10% C-vitaminos csipkebogyós olajszérum

50,00 lei

Ez a szuper-szérum bármely rutinnak a része lehet, 10% stabil C-vitamint tartalmaz, csipkebogyó CO2 kivonatot és astaxanthint, bőröregedésgátló, antioxidáns hatású könnyű szerkezetű olaj.

Leírás

További hatóanyagok: A növényi kollagén a biotechnológia újítása, élesztőből kivont glikoproteineket tartalmaz. A kollagén egy olyan fehérje, amely természetes módon a bőrünkben, a dermiszben fellelhető, fontos szerepet játszik a sejtek közötti tér, extracelluláris mátrix felépítésében, ily módon meghatározza bőrünk feszességét, rugalmasságát.

A készítmény további értékesebb hatóanyagai a peptidek (palmitoyl tripeptide-5 komplexum). A peptidek tulajdonképpen bőrünkben természetesen is megtalálhatók, gondolhatunk rájuk úgy mint kis fehérje darabkák, azaz a fehérjéknél rövidebb aminosav-láncok. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy ez a hatóanyag a bőr saját kollagéntermelését serkenti oly módon, hogy stimulálja a sejtek osztódását szabályozó TGF-ß nevű növekedési faktort.

A zöld tea glicerines kivonata nagyon jó antioxidáns, késlelteti a fiziológiai bőröregedést, véd a sejtkárosító szabad gyökök ellen.

A betain egy természetes nedvesítő, hidratáló anyag, kellemes bőrérzetet biztosít.

A készítmény nem hámlasztó hatású, pH 6.0

További információk

Tömeg

15 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Minimum 4 characters