Kosaram 0 items - 0,00 lei 0

my.story

2014-ben indult útjára a kis kenceműhely néhány kezdő termékkel, még viszonylag tudatlanul, óvatosan tapogatózva. Az évek során a termékek folyamatosan változtak, újultak az elsajátított tudás szintjéhez és nem utolsó sorban a ti igényeitekhez igazítva.

2014 volt az az év, amikor rájöttem, hogy a bolti kozmetikumaimat szinte soha nem használom el maradéktalanul, mert elég gyorsan riasztott a bőröm: kicsattogott, viszketett, nem tudtam hosszú távon semmilyen terméket elhasználni. A kezdő lépés az volt, hogy fokozatosan áttértem a tiszta növényi olajok használatára, aztán, ahogy egyre többet megtudtam róluk, úgy tárult fel előttem a natúr kozmetikumok csodálatos világa, a receptúrákban rejlő végtelen számú lehetőség az alkotásra és főként eredményt hozó termékek elkészítésére.

A név nem véletlenül Petite, azaz Kicsi. Minden termék kis tételben készül, saját műhelyben, kézzel csomagolva. Itt van az én kis világom, ahol kibontakozom.

A My. Petite titka a jó minőségű, természetes összetevők, a tanulás, a fejlesztések és a kavargatás szeretetében rejlik.

Szakszerű ismereteket a jó hírű brit iskola, a Formula Botanica kurzusain szereztem, valamint számos tematikus workshopon vettem részt Magyarországon, követem a szakmai írásokat, vegyészek, kísérletezők blogjait.

A fejlődés folyamatos, a tanulás, kísérletezés abbahagyhatatlan szenvedéllyé vált, amelyet folyamatosan táplál vásárlóink pozitív visszajelzése, az örömüzenetek, megelégedett mosolyok.

A kavargatás számomra az alkotás és önkiteljesedés folyamata. Szeretem, hogy ily módon törődhetek magammal, a családommal, és másoknak is adhatok ebből a csodából.

Akárcsak egy finoman elkészített meleg vacsora, amelyet nagy gonddal helyezünk szeretteink tányérjára, épp oly fontos az is, hogy mivel ápoljuk a bőrünket.

Ebből a tudásból és gondoskodásból szeretnék adni nektek is! Nézzetek be hozzám!

Fröhlich Orsolya, a My.Petite megálmodója

Nézz szét termékeim között!

Minimum 4 characters